Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Kamratföreningens arrangemang

Sista arrangemanget - Gravöl på UB

 

Det är med stor sorg vi i Kamratföreningens styrelse måste meddela att Kamratföreningen tyvärr kommer att upphöra. Detta efter ett beslut som tagits av UB:s ledningsgrupp att från och med 2017-10-09 dra in ekonomiskt bidrag för Kamratföreningens aktiviteter. 

Som tur är har vi kvar lite pengar från Evert Ohlssons fond, och tänker därför avsluta Kamratföreningens snart 45-åriga era med att bjuda på gravöl i UB:s lunchrum kl. 17 den 16/11! Det bjuds på ostbricka, snacks, öl, vin och alkoholfritt. Vi hoppas att många vill komma på denna sista tillställning!

Den allra sista jubileumsboken för Kamratföreningen kommer att delas ut under gravölen. Vi tar tacksamt emot foton från utflykter/aktiviteter gjorda mellan 2013 och 2017. Har du foton så skicka dem gärna till Mikael Lovdalen, antingen via Dropbox eller på USB-sticka, senast den 6/11.

Klädsel: sorg.

Anmäl dig här: http://www4.ub.lu.se/anmalan/meny.cfm
Sista anmälningsdag: 13/11.

PS: Evert Ohlssons pengar är inte UB:s och behöver därför inte beskattas.

 

Sidansvarig: