Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Medarbetarnätverk

Ur dokumentet "Ny arbetsstruktur inom LUB":

"Vidare skapas professionella medarbetarnätverk som fokuserar på specifika arbetsprocesser och behovet av erfarenhetsutbyte kring dessa. Dessa skiljer sig från arbetsgrupper i det att dess medlemmar permanent arbetar med löpandeverksamhet inom ett specifikt område. Nätverken koordineras genom att medarbetare inom LUB ingår i epostlistor där medarbetare som arbetar med samma arbetsprocess ingår. Syftet är att alla medarbetare ska veta vem som arbetar medliknande verksamhet inom LUB - för att kunna få råd, stöd och erfarenhets utbyte. Nätverken ska även fungera som forum för diskussion av praxis och för kompetensöverföring. Nätverken bestämmer själva sina kanaler för kommunikation, men har i allmänhet inga fysiska möten.

Ett nätverk koordineras av en moderator, ett uppdrag som kan rotera mellan medlemmarna i nätverket. Moderatorn ansvarar för att vid behov föra vidare ärenden för utredning till strategiska grupper, avdelningschefer eller till ledningsgruppen. Chefer inom LUB ansvarar för att meddela sina medarbetares behov av att ingå i respektive epostlista till avdelningen för Samverkan på UB, som koordinerar dessa."

Se även dokumentet "Professionella medarbetarnätverk förtydliganden 141020".

 

Sidansvarig: